Palaimon Bohça
Zarif bir sunum ve enfes tatların buluştuğu Palaimon Bohça, mutfağınıza Akdeniz’in sofistike dokunuşunu getiriyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını bir tavaya alın ve eritin. İçine soğan ve ince kıyılmış sarımsağı atıp kavurun.
-
2
Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin. Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın.
-
3
Somonları ince dilimleyin. İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın. Daha sonra güvece yerleştirin. Üzerlerine mozzarella peyniri koyun.
-
4
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL