Narlı Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ bir kaba alın ve üzerine zeytinyağını ekleyin. Buzdolabına koyup 20 dakika dinlendirin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tavaya aktarın ve kısık ateşte ara sıra karıştırarak 10 dakika pişirin. Ayıklanmış arpacık soğanları üzerine ekleyip, et iyice yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Tuz, karabiber ve pulbiber kattıktan sonra 1-2 kez çevirip, servis tabağına alın. Soyulmuş patatesi küp şeklinde doğrayın ve kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Soğanlı eti kızarmış patates ve nar taneleri ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.