Mısır Unlu Mezgit
ORTA
2 KİŞİLİK
Balığın çıtır çıtır dışı ve yumuşak içiyle mükemmel bir kontrast oluşturuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mezgitleri ayıklayın ve kılçığını çıkarın. Tuzla karıştırılmış mısır ununa bulayıp, kızgın Ayçiçek yağında kızartın. Sos için bir kasede krema, soya sosu, tuz, karabiber ve pul biberi karıştırın. Çiçeklerine ayrılmış ve haşlanmış brokoliyi sosun içine katın. Kızartılmış mısır unlu mezgiti sosla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL