Mısır Gevrekli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kemİksİz göğüs etlerini inceltip 4-5 parçaya bölün. Bütün baharatları ve 2 çorba kaşığı unu bir kasede harmanlayın. Başka bir kasede yumurtaları iyice çırpın. 2 su bardağı mısır gevreğini ufalayın. Tavuk göğüslerini önce baharatlı una bulayın. Daha sonra çırpılmış yumurtaya, son olarak da mısır gevreğine bulayıp kızgın yağda kızartın. Haşlanmış noddle ile servis yapın.


Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...