Misafir Pilavı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle 2 su bardağı pirinci yıkayıp süzün. 1 çorba kaşığı tereyağında pirinci kavurun. Üzerine 3 su
    bardağı suyu ekleyin. Tuz ilave edin. Pirinç suyunu çekinceye kadar pişirin. Ayrı bir yerde mantarları ikiye
    bölüp, zeytinyağında soteleyin. Garnitürü ve çeşnili tuzu ekleyin. Yarım su bardağı su ilave edin. Pişen pilavın üzerine mantarlı malzemeyi katın. Karabiberle birlikte karıştırarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...