Mantarlı Turşulu Bonfile
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yayvan bir tencerede yağı eritip içine uzun şeritler halinde kestiğiniz etleri atın. Etlerin rengi dönünce yemeklik doğranmış soğanı ve kıyılmış sarmısağı ekleyin. Mantarları doğrayın. Soğanlar pembeleşince mantarları da tencereye ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra Turşulu ve Dereotlu Peynirli Sandviç Sürme'yi ekleyip karıştırın. Daha sonra tuz, karabiber, kekik ve et suyunu koyup etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin. İnce kıyılmış sivri biber ve taze soğan ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL