Mantarlı Turşulu Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yayvan bir tencerede yağı eritip içine uzun şeritler halinde kestiğiniz etleri atın. Etlerin rengi dönünce yemeklik doğranmış soğanı ve kıyılmış sarmısağı ekleyin. Mantarları doğrayın. Soğanlar pembeleşince mantarları da tencereye ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra Turşulu ve Dereotlu Peynirli Sandviç Sürme'yi ekleyip karıştırın. Daha sonra tuz, karabiber, kekik ve et suyunu koyup etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin. İnce kıyılmış sivri biber ve taze soğan ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...