Mantarlı Turşulu Bonfile

ORTA 5 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yayvan bir tencerede yağı eritip içine uzun şeritler halinde kestiğiniz etleri atın. Etlerin rengi dönünce yemeklik doğranmış soğanı ve kıyılmış sarmısağı ekleyin. Mantarları doğrayın. Soğanlar pembeleşince mantarları da tencereye ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra Turşulu ve Dereotlu Peynirli Sandviç Sürme'yi ekleyip karıştırın. Daha sonra tuz, karabiber, kekik ve et suyunu koyup etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin. İnce kıyılmış sivri biber ve taze soğan ile süsleyerek servis yapın.
    AŞÇININ NOTU
    Mantarları bütün olarak da yemeğe atabilirsiniz. Turşulu ve Dereotlu Peynirli Sandviç Sürme’yi; pilav, makarna ve tüm sıcak yemeklerinizin sosuna kattığınız peynir, krema, salatalık turşusu ve dereotu yerine kullanabilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...