Mantarlı Frittata Tarifi

ORTA 10 DAKİKA 4 KİŞİLİK

Doğal ve taze gıdalarla mevsiminde beslenmeyi tercih edenler için yaz mevsiminin hediyesi sayısız alternatif var. Zeynep Yeşim Tellide titizlikle seçtiği malzemeleri sofrasında birbirinden şık tariflere dönüştürüyor…

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Yumurta ve kaymağı çırpın.

  • 2

    Küp doğranmış kestane mantarı, sucuk, soğan, kırmızı biber, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın.

  • 3

    Döküm tavaya alıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 18-20 dakika pişirin.

    AŞÇININ NOTU
    Frittata (fırında omlet) yaparken çok farklı malzemeleri Bir araya getirerek sağlıklı ve besleyici bir öğün hazırlayabilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...