Mantar Pane
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YUMURTALARI geniş bir kaseye alıp çırpın. Birer su bardağı un ve galeta ununu da ayrı ayrı geniş kaplara alın. Sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Mantarları temizleyip, saplarını kestikten sonra bu karışımla ovun. Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa buladıktan sonra kızartın. Kaşar peynirini küp küp kesip, sıvıyağ ve pulbibere bulayın. Domatesi dilimleyin. Çöp şişlere arzunuza göre mantar, kaşar peyniri ve domates dizerek servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL