Kuzu Pirzola

Lezzetli ve Yumuşacık Kuzu Pirzolayı Evde Kolayca Yapın
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kızgın tavada kalem pirzolaları önlü arkalı kızarana kadar pişirin. 2 diş kabukları soyulmuş sarımsakları ekleyip soteleyin. Yanmadan yağdan alın. Kekik ekleyip karıştırın. Daha donra servis tabağına alın.
-
2
Aynı tavada zeytinyağını ısıtın. Sebzeleri ayıklayıp, iki ya da dörde bölün. Tüm sebzeleri tavada yumuşayana kadar soteleyin. Sirke ekleyip harmanlayın. Ocaktan alıp, servis tabağına aktarın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL