Kuzu Etli Rezene
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle zeytinyağında yemeklik doğranmış soğanı pembeleşene kada rkavurun. Üzerine kuşbaşı kuzu etini koyun ve suyunu salıp çekene kadar pişirin. İçine kabukları soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış domates, tane karabiber ile yıkanmış ve doğranmış rezeneyi ilave edin. Kendi suyunda pişmeye bırakın. Suyu azaldığı zaman sıcak su katıp ara sıra karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencereyi ocaktan almaya yakın limon suyu ve tuzu ilave edin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL