Kuru Kuru
Mutfağımızın yıldızlarından kurufasulye ile son derece pratik ve besleyici değeri yüksek bir lezzet yorumu...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    FASULYENİN üzerini geçecek kadar su ekleyip bir gece bu şekilde bekletin. Sıvıyağı bir tencereye alıp yarım parmak uzunluğunda doğradığınız taze soğanı 2-3 dakika kavurun. Üzerine süzülmüş kurufasulye, su ve tuz ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişmeye bırakın. Ocaktan almaya 10-15 dakika kala tencereye ikiye bölünmüş kuru domatesleri ilave edin. Pulbiber serperek servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL