Kestaneli Tavuklu Tel Şehriye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KUŞBAŞI doğranmış tavuk eti ve doğranmış soğanı sıvıyağda kavurun. Küp doğranmış kayısı, üzüm ve kestane ekleyip kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarlayın. Krema ilave edip ocaktan alın. Ayrı bir yerde tel şehriyeyi yapışmaz yüzeyli tavada veya 1 çorba kaşığı sıvıyağda kıtırlaşana dek kavurun. Kestaneli tavuğu servis tabağına alın. Üzerine tel şehriye yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL