Kestaneli Tavuklu Tel Şehriye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KUŞBAŞI doğranmış tavuk eti ve doğranmış soğanı sıvıyağda kavurun. Küp doğranmış kayısı, üzüm ve kestane ekleyip kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarlayın. Krema ilave edip ocaktan alın. Ayrı bir yerde tel şehriyeyi yapışmaz yüzeyli tavada veya 1 çorba kaşığı sıvıyağda kıtırlaşana dek kavurun. Kestaneli tavuğu servis tabağına alın. Üzerine tel şehriye yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL