Karnabahar Musakka

Karnabahar Musakka
ORTA 6 KİŞİLİK

Karnabaharı tek başına tüketemeyenler için harika bir tarif olan Karnabahar Musakka tarifini mutlaka denemelisiniz. Hem lezzetli hem de yapımı oldukça kolay olan Karnabahar Musakka tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkayın. Ayçicek yağı büyük bir tencereye alıp, küp doğranmış soğanları rengi dönene dek kavurun. Üzerine kıymayı ilave edin. Kıyma suyunu salıp tekrar çekene dek kavurup, salçaları ekleyin. 1-2 dakika daha kavurup karnabaharı tencereye alın. Karıştırıp suyunu ekleyin. Tuz katın. Tencerenin kapağını kapatın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın. Piştikten sonra sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...