Karnabahar Musakka

Karnabaharı tek başına tüketemeyenler için harika bir tarif olan Karnabahar Musakka tarifini mutlaka denemelisiniz. Hem lezzetli hem de yapımı oldukça kolay olan Karnabahar Musakka tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkayın. Ayçicek yağı büyük bir tencereye alıp, küp doğranmış soğanları rengi dönene dek kavurun. Üzerine kıymayı ilave edin. Kıyma suyunu salıp tekrar çekene dek kavurup, salçaları ekleyin. 1-2 dakika daha kavurup karnabaharı tencereye alın. Karıştırıp suyunu ekleyin. Tuz katın. Tencerenin kapağını kapatın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın. Piştikten sonra sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL