Karides Mantı
ORTA
2 KİŞİLİK
Klasik mantıya denizden gelen taptaze bir yorum!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karidesi haşlayın ve suyunu süzün. İncecik kıyın. Tuz, karabiber, kimyon ve zeytinyağı ile karıştırın. Yufkayı düz bir zemine serip, su bardağı ile yuvarlaklar kesin. İçine karidesli harcı yerleştirip, bohça biçiminde kapatın.
-
2
Kızgın ayçiçek yağında kızartın. Bu arada yoğurt ve ketçabı karıştırıp, mantıların yanında servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
MÜJGAN YURTSEVEN
DİLŞAT YAŞAR