Karadeniz Buğulama Levrek
                                                Karadeniz usulü buğulama levrek tarifimizle sofralarınıza denizlerin taptaze lezzetini taşıyın!
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Balığı temizleyip, dilimledikten sonra bakır bir kabın içine yerleştirin. Dilimlenmiş domates ve sivri biberi üzerine yerleştirin. Sarımsak, tane karabiber ve defne yaprağını serpin. Zeytinyağı gezdirdikten sonra pişmeye bırakın.
 - 
                    2
                    10 dakika sonra tereyağı ve maydanozu katın. 2-3 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL