Karadeniz Buğulama Levrek

Karadeniz Buğulama Levrek
ORTA 6 KİŞİLİK

Karadeniz usulü buğulama levrek tarifimizle sofralarınıza denizlerin taptaze lezzetini taşıyın!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı temizleyip, dilimledikten sonra bakır bir kabın içine yerleştirin. Dilimlenmiş domates ve sivri biberi üzerine yerleştirin. Sarımsak, tane karabiber ve defne yaprağını serpin. Zeytinyağı gezdirdikten sonra pişmeye bırakın.
  • 2
    10 dakika sonra tereyağı ve maydanozu katın. 2-3 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...