Izgara Sebzeli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü ve sebzeleri ince uzun şeritler halinde doğrayın. Izgarada arkalı önlü kızartın ve bir kenara alın. Kibrit şeklinde kesilmiş patatesi yağda kızartın ve servis tabağına alın. Üzerine bir sıra tavuk göğsü onun da üzerine kabak, patlıcan, kırmızı biber ve havuç şeritlerini dizin. Tavuk ve sebzeler bitene kadar işleme devam edin. Sos için ince kıyılmış soğan ve sarmısağı 1 çorba kaşığı sıvıyağda kavurun. Küp doğranmış domates, tuz ve karabiber ilave edin. 1-2 dakika daha kavurduktan sonra tavuk ve sebzelerin üzerine gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.