İstavrit Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış ve kılçığı çıkarılmış balıkları iri parçalara ayırın. Patatesleri soyup irice doğrayın ve kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın. Tereyağını bir tavaya alıp eritin. İçine kıyılmış soğan, sarımsak, kırmızı biber, sivri biber ve defne yaprağı katıp, iyice kavurun. Balığı ekleyip, 2 dakika daha kavurun. Kızarmış patates, iri küpler halinde doğranmış domates, soya sosu, karabiber, pul biber ve kekik ilave ettikten sonra tüm malzemeyi şöyle bir karıştırıp, ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.