Ispanaklı Somon

Ispanaklı Somon

Hem pratik hem de sağlıklı bir akşam yemeği için mükemmel bir tercih! Ispanaklı somon

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Somonların üzerlerine tuz ve karabiber serpip, 5 dakika dinlendirin.
  • 2
    Ayçiçek yağı geniş bir tencereye alıp, küp doğranmış soğan ve rendelenmiş zencefili soteleyin. Küp doğranmış havuç ekleyip, yumuşayana dek karıştırın. Küp doğranmış domates ilave edin. İrice doğranmış ıspanak katıp, 5 dakika pişirin. Somonları ıspanaklı harcın üzerine yerleştirin. Nane ve pul biber serpin.
  • 3
    Limon suyu ve su ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Üzerine krema gezdirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...