İç Bakla Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İÇ baklayı tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip, yumuşayana kadar haşlayın. Şalgamı temizleyin. Daha sonra parizyen kaşıkla şalgamdan 6 adet top çıkarın. Havuç ve biberleri jülyen doğrayın.Zeytinyağını bir tencereye alıp, şalgam, arpacık soğan, havuç ve biberleri üzerine ekleyin. Kısık ateştesebzeler hafif yumuşayana kadar soteleyin. İç bakla ve tuzu ekleyip, 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Dilerseniz sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL