Hurmalı Narlı Pilav
 
                                                Doğal hurmanın tatlı lezzeti, nar tanelerinin ferahlatıcı dokunuşuyla buluşuyor. Sofranıza hem şıklık hem de benzersiz bir aroma katmak için bu özel pilav tarifini keşfedin!
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Pirinci tuz ilave edilmiş ılık suda 30 dakika bekletin. Suyunu süzüp yıkayın. Süzgece alıp suyunun iyice süzülmesini sağlayın.
- 
                    2
                    Pirinç, tuz, zencefil ve suyu pilav tenceresine alın. Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Pilav suyunu çektiğinden ocaktan alın. 10 dakika dinlendirin.
- 
                    3
                    Çatal yardımıyla havalandırıp, içinden zencefili alın. Ayrı bir yerde kıyılmış dereotu, tanelenmiş nar, Antep fıstığı, irice doğranmış hurma, zeytinyağı, tuz ve limon suyunu karıştırın.
- 
                    4
                    Bu karışımı yasını pilava ilave edip harmanlayın. Pilavı servis tabağına alın. Üzerine kalan karışımı yerleştirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                     
                                     MÜJGAN YURTSEVEN
                                                MÜJGAN YURTSEVEN