Hindili Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kerevizleri soyup ikiye kesin. Kararmamaları için limonlu suda bekletin. Soğan ve havuçları soyup küp küp doğrayın. Soğan, havuç ve hindi etini yarım su bardağı sıvıyağda kavurun. Domatesleri de küp küp doğrayıp tencereye ilave edin. Tuz ve çok az su koyup etin pişmesini sağlayın. Limonlu ve tuzlu suda kerevizleri haşlayın. Kerevizleri tencereye dizin. Üzerine tozşeker serpin. İçlerine hindili karışımdan doldurun. Domates ve biberle süsleyin. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...