Güveçte Lüfer
Akşam yemeklerinize lezzet katacak güveçte lüfer tarifimiz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balığı temizleyip, yarım fileto yapmak için ikiye bölün. Güveç kabına sırayla halka halka doğranmış soğan ve patatesleri dizin. Üzerine defne yaprağı ve balığı yerleştirin.
-
2
Diğer tarafta sarımsak, domates, biberiye, biber salçası, tuz ve pul biberi mikserde çekin ve balığın üzerine ilave edin. Isıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Sonrasında dil peynirini ilave ederek 15 dakika daha pişirin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL