Kıtır pideler üzerinde lokum gibi tavuk parçaları, fırında buluşup lezzete doyuran bir ziyafete dönüşüyor! Fırında Pideli Tavuk Tava, doyurucu ve nefis bir ana yemek arayanlara birebir!
Bir tencereye butları alıp 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve bir tutam tuz ile hafifçe kızartın. Üzerine kaynar suyu ekleyip kısık ateşte 15-20 dakika pişirin.
Pideyi parçalara ayırıp bir döküm tavaya ve fırın kabına yerleştirin. Pidenin üzerine bu tavuk suyundan koyun. Aralarına kerevizin yeşil yapraklarından yerleştirin. Haşlanmış butları koyup üzerlerine zeytinyağı gezdirin, susam serpin. Zeytinleri ve kavrulmuş kerevizleri de katın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Limon dilimleri ve taze biberiye ile sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.