Ayıklanmış fener balığının filetosunu çıkarın. Daha sonra iri parçalar halinde kesin ve ızgara yapın. Dilimlenmiş domates ve sivri biberleri de ızgara yapın.
Sos için tereyağını eritip buğday nişastasını hafifçe kavurun. Üzerine suyu yavaşça ilave ederek karıştırın. Soya sosu ve kimyonu da kattıktan sonra, 2-3 dakika kaynatın. Hazırladığınız sosu balığın üzerine gezdirin ve sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.