DERİN bir kabın içinde kıyma, yemeklik doğranmış soğan, yıkanıp suyu süzülmüş pirinç, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberi karıştırın. Asma yapraklarının içine bu harçtan azar azar koyup sarın. Salçayı yağla tencerede kavurun. Üzerine sarmaları dizin. En üste tabak kapatın. Tabağın üzerine geçecek kadar su ekleyip, orta ateşte pişmeye bırakın. Arada tabağı kaldırıp, sarmaların pişip pişmediğini kontrol edin. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.