Domates Soslu Hindi Tava

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Karabiber, zerdeçal ve kimyonu harmanlayıp, 3 çorba kaşığı elma sirkesi ile karıştırın. Hindi biftekleri sirkeli karışımda bir gece marine edin. Sos için domatesleri soyup rendeleyin. 1 tatlı kaşığı zeytinyağını bir tavada kızdırıp domates rendesini ekleyip pişirin. Soğuması için kenara alın. Soğuduktan sonra ince kıyılmış kişniş ile karıştırın. Biftekleri sostan alıp yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Domates sosla birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...