Çin Usulü Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK göğsünü kuşbaşı doğrayın. Derin bir kaseye alıp, 1 çorba kaşığı soya sosu ve 1 çorba kaşığı beyaz şarapla harmanlayın. 20-25 dakika dinlendirin. Wok'u ısıtıp, sıvıyağı ekleyin. Sıvıyağ kızınca, sarmısak ve soğan ilave edin. Yüksek ısıda tavayı sallayarak pişirin. Kalan malzemeyi ekleyip, 5 dakika daha aynı şekilde pişirmeye devam edin. Pilavla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL