Beykoz Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Etleri bütün olarak 2 çorba kaşığı sıvı yağda kızartın. Patlıcanları uzunlamasına kesip kızartın. Biber ve domatesleri de dilimleyip kızartın. Etleri patlıcanlara sarıp servis tabağına alın. Domates ve biberleri kürdanla sardığınız etlerin üzerine tutturun. Sosu hazırlamak için, margarini eritip ince kıyılmış soğanı ekleyin. Unu katıp kavurun. Ardından salçayı ilave edin. Kavrulunca su, tuz ve karabiberi katıp kaynamaya bırakın. Sos sıcakken yemeğin üzerine döküp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL