Beşamel soslu mezgit, taze mezgit filetosunun zengin beşamel sosla kaplanıp fırınlandığı bu özel tarif, hem göz alıcı hem de lezzet dolu bir seçenek sunuyor.
Beşamel sos için, bir tencereye tereyağını alın. Kısık ateşte eritip, unu ekleyerek hafifçe kavurun. Sütü ilave ederek 1-2 dakika karıştırın. Bir tutam
tuz ve kaşar peyniri rendesini katarak bir çırpma teli ile muhallebi kıvamına gelene kadar çırpın.
Oval bir güvecin içine beşamel sosu koyup, üzerine mezgit çöp şişleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.