Balıklama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Levreği ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın ve bir kenara alın. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Rendelenmiş domatesi ilave edip, 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Nohut ve balık suyunu ekleyip, 15 dakika pişirin. Pişmesine yakın kıyılmış turşu ve balığı katıp, 5 dakika daha pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ocağın altını kapatın ve sıcak olarak servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...