Balık Dolması

KOLAY 6 KİŞİLİK

Akşam yemeklerinize lezzet ve şıklık katacak balık dolması tarifimiz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış balığın filetosunu çıkarın ve küp şeklinde doğrayın. Sarımsağı zeytinyağında kavurun ve balığı ekleyin. Kısık ateşte balık pişene kadar kavurmaya devam edin. Tuz ekleyip, tavayı ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
  • 2
    Kurutulmuş domatesi sıcak suyun içinde 1 saat bekletin ve daha sonra soğuk suyun içine alın. Birkaç dakika bekletin ve sudan çıkarıp, kurulayın. 1 adet domatesin içine balık koyun ve kürdanla tutturun. Domates ve balık bitene kadar işleme devam edin. Soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...