Baklalı Tavuk Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1TAVUK göğüslerini hafifçe dövün. Daha sonra bir bıçakla tamamen ayırmadan (cep şeklinde) kesin. Baklayı yıkayıp temizledikten sonra ince kıyın. Kırmızı biberi küp doğrayın. 2Kıyılmış baklayı bir kaba alıp üzerine, kırmızı biber, peynir, maydanoz, dereotu, tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip karıştırın. Hazırladığınız harcı tavukların içine doldurun. 3Açılmasını önlemek için kürdanla tutturun. Zeytinyağını bir tavaya alıp, tavuk dolmalarını önlü arkalı kızartın. Üzerine yarım çay bardağı sıcak su ekleyip kapağı kapalı olarak kısık ateşte 15 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.