Öncelikle piyazlık doğranmış soğanı sıvı yağda koyu bir renk alıncaya kadar kavurun. Süzgeçten geçirip kaynamakta olan suyun içine atın. 2 dakika kaynattıktan sonra tekrar süzgeçten geçirin. Diğer tarafta tuzlu sıcak suda 20 dakika bekletilmiş ve süzülmüş pirinci margarinde kavurun. Süzgeçten geçirdiğiniz soğanı pirincin içine katın. Kısık ateşte 10-12 dakika pişirin ve demlenmeye bırakın. Öte yandan kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü, ceviz içi, badem, kuş üzümü, antep fıstığı ve köriyi tereyağında kavurun. Demlenmiş pilavla birlikte sıcak olarak servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.