Ak Gıda-İçim Süt; beğenilerek tüketilen İçim Labne ve İçim Şef Krema ürünlerini yeni çeşitlerle zenginleştirerek sürülebilir peynir ve krema pazarlarına yepyeni bir yön verdi. İçim, baharatlardan gelen lezzet ve faydaları sevilen labnesiyle buluşturarak tüketicilere yepyeni bir deneyim sunuyor. İçim Zeytinli Kekikli, İçim Kajun Baharatlı ve İçim Chili Labne çeşitleri 180 gramlık ambalajlarda tüketicilerle buluşurken, sofraları yeni kullanım alanlarıyla lezzetlendiriyor. İçim'in sevilen ürünü İçim Şef Krema da 200 ml ambalajlarda; Mantarlı, Peynirli ve Kajun Baharatlı olmak üzere toplam 3 ayrı çeşidiyle tüketicilere ulaşıyor.

Labne ve Krema çeşitleri ile sofralarda yeni kullanım alanları keşfedilecek

İçim'in labne ailesinin çok amaçlı kullanımının yeni çeşnili ürünlerle bir üst seviyeye taşındığını belirten Ak Gıda- İçim Süt'ün peynir kategorisinden sorumlu Pazarlama Müdürü Tuğçe Sarıkaya Tosun, tüketicilerin farklı lezzet arayışlarını, yenilikçi ürünlerle karşıladıklarını söyledi. İçim Labne ile pazarda lider olduklarını ve her yıl pazar payını büyüttüklerini belirten Tosun, "Tüketicilere ilk ve yeni deneyimler sunan inovatif bir şirketiz. Yemek yapmayı seven, yeni tarifler denemeye meraklı, günlük yaşamın hızlı temposunda lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar ile pratik çözümleri tercih eden tüketicilerimiz için hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Uzun Ar-Ge çalışmalarımızla, sevilerek kullanılan labne ürünümüzü çeşnilendirerek yeni tüketim deneyimleri sunmayı başardık. Pazarda ilk olma özelliği taşıyan İçim Zeytinli Kekikli Labne, İçim Kajun Baharatlı Labne ve İçim Chili Labne çeşitlerimiz kahvaltının yanı sıra kraker ve cipslerle tüketilebilecek lezzetli bir atıştırmalık alternatifi olmaya aday. Ayrıca yeni çeşnili labnelerimizle pratik tarifler denemeyi seven tüketicilerimizin mutfakta hızlı ve pratik yemekler hazırlamalarına ve mutfak becerilerini artırmalarına yardımcı olmayı da hedefliyoruz" dedi.

Türkiye' de mutfak şeflerinin ve kendini şef gibi hissedenlerin tercihi, yeniliklerin öncüsü İçim Şef Krema'nın büyüyen krema pazarında yüzde 23 pay ile liderliğini sürdürdüğünü söyleyen Ak Gıda- İçim Süt'ün krema kategorisinden sorumlu Pazarlama Müdürü Tuğrul Çepni de şöyle devam etti: "Krema pazarının en yenilikçi markası olarak, liderliğimizi pazarda yine yepyeni bir kategori oluşturarak devam ettirmeyi amaçlıyoruz. Türkiye'de bir ilk olan Mantarlı, Peynirli ve Kajun Baharatlı krema çeşitlerimizi iki yıllık Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirmeyi başardık. Girdiği yemeklerin lezzetini artıran yeni krema çeşitlerimizle pazar liderliğimizi pekiştirmeyi ve tüketicilerimize yepyeni soslu tarifler denemeleri için ilham vermeyi hedefliyoruz. Yeni çeşitlerimiz; sadece kadınların değil, yemek yapmayı seven erkeklerin de mutfakta adeta şef dokunuşu yapmalarını sağlayacak. Bu çeşitlerimizle, tüketicilerimiz beğenilen restoran lezzetlerini zahmetsizce ve keyifle artık evlerinde de hazırlayabilecek."