TEOSOLE'nin Lezzeti Hedef Çiftliği'ndeki Ağaçlardan Geliyor

TEOSOLE Zeytinyağları, Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar tarafından Türk tarım ve hayvancılığına destek olması amacıyla 1968 yılında İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde kurulan Hedef Çiftliği'ndeki içinde 1000 yıllık ağaçların da bulunduğu zeytinliklerden elde ediliyor. Tek bir bahçenin zeytinlerinden üretilen TEOSOLE, Naturel Sızma Zeytinyağı 500 ml ve 1000 ml, 300+ ve 500+ Yüksek Polifenollü Naturel Sızma Zeytinyağları ise 250 ml şişelerde tüketicileriyle buluşuyor. Bu yıl TEOSOLE 500 + Çok Yüksek Polifenollü Zeytinyağı ile Londra Uluslararası Zeytinyağı Yarışması'na katılan PınarOnline, yarışmada 2023 Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

Şimdi ise TEOSOLE Zeytinyağı ailesine yeni katılan Kekikli, Acı Biberli ve Trüf Mantarlı lezzetleri sofralarınızı zenginleştirmeye geliyor. Doğadan ilham alan, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan bu özel zeytinyağları, gurme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Sadece PınarOnline'da bulabileceğiniz bu farklı lezzetler, yemeklerinize benzersiz bir tat katıyor. Gurme damak zevkine sahip olanlar için ideal olan Kekikli, Acı Biberli ve Trüf Mantarlı TEOSOLE Zeytinyağları ile yemeklerinize özel bir dokunuş katarak unutulmaz lezzetlere imza atabilirsiniz.

Antioksidan Bakımından Zengin İçeriğiyle Polifenol

Zeytin henüz yeşil renkteyken soğuk sıkım tekniğiyle elde edilen zeytinyağlarının polifenol oranı da yüksek oluyor. Zeytinin meyvesi koyulaşmaya başlayınca bu oran azalıyor. Erken hasat zeytinlerden soğuk sıkım tekniğiyle üretilen TEOSOLE ise yüksek oranda polifenole sahip. Polifenol, bağışıklık sistemini desteklemesinden kalp-damar sağlığına, cilt üzerindeki olumlu etkilerinden antioksidan bakımından zengin olmasına kadar sağlığa faydaları ile biliniyor.