Kuruluşundan bu yana, 70 yıldır bebekler için ürettiği cilt bakım ürünleriyle ebeveynlerin yanında olan Mustela, yayınladığı son kampanya filmiyle eşit ebeveynliğe destek verdi ve AÇEV'in Baba Destek Programı'nı desteklediğini duyurdu. Kampanya filminde, baba olmanın çocuğun bakım ve gelişiminde alınan eşit ve dengeli sorumluluktan geçtiğine dikkat çeken Mustela, #babagibi yaşamanın da bu farkındalıkla oluştuğunu farklı baba figürleri üzerinden anlattı.

Mustela, bu çerçevede toplumsal algıları değiştirmeye yönelik projeleri destekleyerek baba rolünün daha kapsamlı ve esnek bir şekilde anlaşılmasına katkıda bulunuyor. Daha sağlıklı aile dinamikleri, eşitlik temelli bir bakış açısının oluşmasına ve bu sayede çocuğun iyi olma haline katkıda bulunmayı amaçlayan Mustela, baba olmanın yardım değil, sorumluluk olduğunu hatırlatıyor ve sevginin eşit paylaşılması kadar sorumlulukların da eşit paylaşılmasına inanıyor.

Ebeveyn eşitliğini destekliyoruz

Mustela Kıdemli Marka Yöneticisi Gizem Aracı konuyla ilgili 'Ebeveynlik sadece annenin sorumluluğu değildir; babalar da aynı derecede sorumluluklara sahiptir. Bu nedenle, AÇEV'in Baba Destek Programı'nı destekliyor ve bu programa katkıda bulunarak babaların ebeveynlik yolculuğunda daha etkin olmalarını hedefliyoruz. Çektiğimiz reklam filmiyle sevginin eşit paylaşılması gibi sorumlulukların da eşit paylaşılmasına olan inancımızı geniş kitlelere aktarmayı hedefledik. Babaların, çocukları ağladığında onları sakinleştirmek, karnını doyurmak, altını değiştirmek, birlikte oyunlar oynamak, ödevlerine destek olmak gibi ebeveynlik rollerinde eşit sorumluluk almalarının hem kendilerinin hem de çocuklarının mutluluğuna katkı sağlayacağına ve aralarındaki bağı kuvvetlendireceğine inancımız tam' diye konuştu.

Mustela eşit ebeveynlik anlayışını destekleyerek babaların ve çocukların mutluluğuna katkıda bulunmaya devam edecek. Mustela, sadece ürünleriyle değil aynı zamanda toplumsal sorumluluk projeleriyle de baba rolünün evrimine destek olmayı sürdürecek.

Yardım Değil, Sorumluluk

Bir baba çocukları için her şeyi yapar değil mi?

Ama altını değiştirmek, karnını doyurmak, akşamları ilgilenmek, oyunlar oynamak, baba olma sorumluluğunun farkına varmak da bu her şeye dahil mi?

Evet, dahil!

Çünkü babalık yardım değil, sorumluluk demek!

Mustela Türkiye olarak biz de eşit ebeveynliğe inanıyoruz. Ebeveynliğin sadece annenin sorumluluğu olmadığını, babanın da aynı sorumluluklara sahip olduğunu biliyoruz. Sevginin eşit paylaşıldığı gibi sorumlulukların da eşit paylaşılmasına inanıyoruz. Bu yüzden AÇEV'in Baba Destek Programı'nı destekliyor, babaların ve çocukların mutluluğu için çalışıyoruz. Bebeğiniz ağladığında onun ihtiyacını anlayıp bir baba gibi sakinleştirme huzurunun, oyunlarında bir baba gibi yanında olma keyfinin, karnını doyurup yüzünü güldürdüğünüzde yaşadığınız mutluluğun sonsuza dek sürmesini istiyoruz.