Vücut direncinizi mahlep ile arttırın

Arapça “tatlı kokulu” anlamına gelen ve kiraz meyvesinin yabanı bir türü olarak bilinen mahlep, siyah ve beyaz olarak iki çeşittir. Siyah mahlep şarap yapımında kullanılırken beyaz mahlep farklı yiyeceklere tat vermek için kullanılır. Geçmişte Anadolu’nun kuzey sahil kesimlerinde yetişen mahlep ağacı, günümüzde iç kesimlerde yaygın olarak yetiştirilir.

Arapça “tatlı kokulu” anlamına gelen ve kiraz meyvesinin yabanı bir türü olarak bilinen mahlep, siyah ve beyaz olarak iki çeşittir. Siyah mahlep şarap yapımında kullanılırken beyaz mahlep farklı yiyeceklere tat vermek için kullanılır. Geçmişte Anadolu’nun kuzey sahil kesimlerinde yetişen mahlep ağacı, günümüzde iç kesimlerde yaygın olarak yetiştirilir.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.