Sofralarda Ege kokusu

Ege'den şifa yüklü tarifler...

Ege'den şifa yüklü tarifler...

REZENE (ARAPSAÇI) ÇORBASI(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 adet rezene kökü

1 dal rezene, 1 adet havuç

2 adet orta boy patates

8 su bardağı su

3 çorba kaşığı zeytinyağı

10 adet tane karabiber

Tuz

Hazırlanışı:

Rezene kökü, rezene dalı, havuç ve patatesi temizleyip irice doğrayın. Suyu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca üzerine rezene kökü ve havucu ilave edin. 30 dakika pişirip, rezene sapı, patates, zeytinyağı, tuz ve tane karabiber ekleyin. Patates yumuşayana dek pişirip servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.