Neşeli kanepeler
BALIKLI KANEPE
Malzemeler:
1 dilim ekmek
Beyaz krem peynir
Kırmızı biber
1 adet salatalık
Yeşillik
Hazırlanışı:
Ekmeği balık şeklinde kesin. Kalan ekmeklerle de ufak balıkları yapın. Ekmeğin üzerine krem peynir sürün. Kırmızı biberden halkalar keserek gözlerini yapın. Salatalığı dilimleyip, her bir dilimi ikiye keserek balığın pullarını oluşturun. Bunun için de krem peynir üzerine dilim dilim pulları yerleştirin. Yeşilliklerle yosun havası vermeye çalışın. Balıkları da yerleştirince tabağımız servise hazır demektir
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL