Mısırı püskülü ile kaynatınca...
Mısır püskülünün faydaları nelerdir? Doğal bir potasyum ve K vitamini kaynağı olan mısır püskülü faydalarını sizler için derledik...
Böbrek iltihabına iyi gelmesinin yanında böbreklerdeki taşların düşürülmesine de yardım eder
2
2
Mısırı püskülü ile kaynatınca...
Su kaynarken diğer taraftan mısır püsküllerini kıyın. Kaynamış olan 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı mısır püskülünü atın. 5 dakika kadar bu şekilde demlenmesi için bekleyin. Demlendikten sonra süzerek içebilirsiniz. Genel olarak günde 2 defa yemeklerden bir saat kadar önce içebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL