Milföy ile farklı lezzetler

 Çikolatalı Milföy Topları Tarifi (8 adet)

 2 adet milföy hamuru
2 paket (80’er gramlık) bitter çikolata
Kızartmak için: Sıvıyağ
1 çorba kaşığı pudraşekeri
Rendelenmiş çikolata

Milföy hamurlarının ikisini de, kare biçiminde 4 eşit parçaya bölün. Elinizle biraz genişletin. 1 paket çikolatayı ince kıyın. Hamurların içine koyun. Top şeklinde kapayın. Yağı kızdırın. Hamurları yağda çevirerek kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine pudraşekeri ve kalan rendelenmiş çikolatayı serpip, sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...