Kerevizin lezzet verdiği tarifler
Kereviz Püresi Eşliğinde Rozbif
Malzemeler
4 parça füme rozbif
1 dal kereviz
5 diş sarmısak
1 çorba kaşığı tereyağı
Bir parça rokfor
Yarım tatlı kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Yeteri kadar tuz
Kereviz Püresi Eşliğinde Rozbif Yapılışı
Süsleme
yapmak için kerevizin sapından bir parça kenara ayırın. Kalan kereviz sapını blenderden geçirip,püre haline getirin. Kıyılmış sarmısak, tereyağı, rokfor peyniri, kekik, karabiber ve tuzu ilave edip, ocağaoturtun. Püre ısınana dek pişirin. Rozbifi servis tabağına alın. Yanına püreyi yerleştirin. Kenara ayırdığınız kereviz sapı ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL