Kariyer: Pastalarımı aşkla yapıyorum
Kariyer: Pastalarımı aşkla yapıyorum
Butik pastacılık işine nasıl girdiniz?Uzun zamandır ilgi duyduğum butik pastacılığa iki küçük kızım sayesinde girdim diyebilirim. Mutfakla ilgilenmeyi çok seviyorlar, özellikle de pastalar, kekler, kurabiyeler yapmayı. Onları eğlendirirken kendimi işin içinde buldum. Yani yaptığım işi ailece seviyoruz ve zevkle yapıyorum.
Kariyer: Pastalarımı aşkla yapıyorum
Peki bu müthiş yetenek nereden geliyor?Çok teşekkür ederim. Yeteneğim sanırım aile büyüklerimden geliyor. Ayrıca, detaycı karaktere sahip olmam ve el becerilerimin iyi olması da işlerimi etkiliyor. İşini severek yapıyorsan, mutlaka başarılı oluyorsun. Biraz itina, biraz titizlik, biraz da yaptığın işe olan sevgi ve saygı önemli.
Kariyer: Pastalarımı aşkla yapıyorum
Aslında sizin konunuz mutfak sanatları. Hem görsele hem damağa hitap ediyor. Peki, bu işi yapan bir çok kişinin, hatta ismi bilindik büyük firmaların tasarımlarını incelediğimizde görselde çok da düzgün durmayabiliyor. Sizinkiler hem çok farklı konseptlerde hem de yer yönüyle pürüzsüz. Aradaki fark neden kaynaklanıyor olabilir?Yine gösterilen itina ve özenin sonuçları. Tabii sabırla, doğru tekniklerle çalışmayla bu sonuçlar ortaya çıkıyor.
Kariyer: Pastalarımı aşkla yapıyorum
Bildiğimiz kadarıyla bir organizasyonun yalnızca mutfak tarafıyla ilgilenmiyor, diğer tüm organizasyon işlerinin sorumluluğunu da alıyorsunuz. Mesela neler yapıyorsunuz?Evet, arzu edildiği takdirde, tüm organizasyona kadar bir çok detayı üstlenebiliyoruz. Bu da bir organizasyonda daha başarılı sonuçlar ortaya çıkarıyor. Tüm detaylar birbirine uygun hazırlanıyor. Gıda ve ekipmanlar birbirlerine en uygun şekilde dekor ediliyor. Mesela konsepte göre tüm ikramlıkların yanı sıra, kişiye özel baskılı malzemeleri, sunum standının A'dan Z'ye hazırlığını ve arzu edilmesi durumunda tüm salonun dekorasyonunu üstlenebiliyoruz.
Kariyer: Pastalarımı aşkla yapıyorum
Peki bu dönem organizasyon ve mutfak sanatlarında trendler neler? Kişiler daha çok ne tür konseptlere yönelmeliler?Bahar aylarınında etkisi ile şu anda en trend konsept, özellikle kız çocukları için vintage tasarımlar. Ayrıca gerek doğum günleri, gerekse diğer partiler için dore renk mutlaka tercih ediliyor.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler