İspanyol mezeleri
Yaz sofralarına uygun, İspanyol esintili tarifler...
Yaz sofralarına uygun, İspanyol esintili tarifler...
BAHARLI SOMON ŞİŞLERİ(1 Kişilik)
4 parça küp doğranmış somon fileto, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz, 1 çorba kaşığı taze kekik, 1 çorba kaşığı dereotu, 4 adet kapari , 4 adet soğan turşusu
Somon filetoyu, zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik, maydanoz, dereotu marinatında 1 gün bekletin. Ertesi gün küçük bir fırın kabına alıp, orta ısılı fırında pişirin. Kürdana somon, kapari ve soğan turşusu takıp servis yapın.
İspanyol mezeleri
TON BALIKLI KREMALI DİL(1 Kişilik)
4 dilim dil, 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz, 1 çorba kaşığı yemeklik doğranmış soğan, 1 çorba kaşığı rendelenmiş havuç, 1 çorba kaşığı kabak, tuz, karabiber
Dili, 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz, soğan, 1 çorba kaşığı rendelenmiş havuç, kabak, tuz, karabiberle haşlayın. Sos için, tonbalığının suyunu dökün. 2 çorba kaşığı krema, birer tutam tuz ve karabiberle blenderden geçirin. Dilin üzerine gezdirip servis yapın.
TARİF DETAYİspanyol mezeleri
KİMYONLU ILIK HAVUÇ SALATASI(1 Kişilik)
2 çorba kaşığı rendelenmiş havuç, bir buçuk çorba kaşığı kimyon, bir tutam tuz, bir tutam karabiber, bir tutam pulbiber, 1 çay kaşığının ucuyla tavuk bulyon, bir tutam kekik, 1 diş sarmısak
Havucu üzerini çok az geçecek kadar suyla haşlayın. Suyunu çekmesine yakın, kimyon, tuz, karabiber, pulbiber, tavuk bulyon, kekik ve dövülmüş sarmısak ilave edin. Suyunu çekince servis yapın.
TARİF DETAY