İspanyol mezeleri

Yaz sofralarına uygun, İspanyol esintili tarifler...

BAHARLI SOMON ŞİŞLERİ(1 Kişilik)

4 parça küp doğranmış somon fileto, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz, 1 çorba kaşığı taze kekik, 1 çorba kaşığı dereotu, 4 adet kapari , 4 adet soğan turşusu

Somon filetoyu, zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik, maydanoz, dereotu marinatında 1 gün bekletin. Ertesi gün küçük bir fırın kabına alıp, orta ısılı fırında pişirin. Kürdana somon, kapari ve soğan turşusu takıp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...