Hiç tatmadığınız 8 şerbet tarifi

Karışık Meyveli Şerbet 
4 Kişilik  

Malzemeler

250 gram kiraz
250 gram vişne
2 adet şeftali
2 dilim kavun
3 çorba kaşığı esmerşeker
5-6 dal ince kıyılmış taze nane
1 su bardağı maden suyu
1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil

Karışık Meyveli Şerbet Yapılışı

Çekirdekleri çıkarılmış kiraz, vişne, şeftali, dilimlenmiş kavun ve taze naneyi esmerşekerle birlikte önce blenderden, daha sonra süzgeçten geçirip sürahiye alın. İçine maden suyu ve taze zencefil ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra bardaklara paylaştırıp soğuk olarak servis yapın.

Karışık Meyveli Şerbet 
4 Kişilik  
Malzemeler

250 gram kiraz
250 gram vişne
2 adet şeftali
2 dilim kavun
3 çorba kaşığı esmerşeker
5-6 dal ince kıyılmış taze nane
1 su bardağı maden suyu
1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil

Karışık Meyveli Şerbet Yapılışı

Çekirdekleri çıkarılmış kiraz, vişne, şeftali, dilimlenmiş kavun ve taze naneyi esmerşekerle birlikte önce blenderden, daha sonra süzgeçten geçirip sürahiye alın. İçine maden suyu ve taze zencefil ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra bardaklara paylaştırıp soğuk olarak servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.