Favori İtalyanlar
Akdeniz Mutfağı içinde ayrıcalıklı bir yere sahip olan İtalyan Mutfağı'ndan öne çıkan basit ve lezzetli tarifler...
IZGARA PECORİNO PEYNİRLİ SALATA(4 Kişilik)
1 paket Akdeniz yeşilliği, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, yarım çay bardağı limon suyu, tuz, karabiber, 8-10 adet kiraz domates, 150 gram enginar kalbi, 200 gram pecorino peyniri, 4-5 dal fesleğen, 2-3 dal dereotu
Akdeniz yeşilliğini, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ile harmanlayın. Domates ve enginarları ikiye bölerek Akdeniz yeşilliğinin üzerine yerleştirin. Pecorino peyniri küp doğrayarak yağsız tavada kızartın. Peyniri, kıydığınız fesleğeni ve dereotunu da ilave ederek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL