Evde pastane poğaçası

Peynirli Poğaça Tarifi

250 gram beyaz peynir
yarım demet maydanoz
1 yumurta
yarım çay kaşığı karabiber
2 adet hazır ekmek hamuru

250 gram beyaz peyniri derin bir kapta ezin. Üzerine yarım demet kıyılmış maydanoz, 1 adet yumurta akı ve yarım çay kaşığı karabiber ekleyip iç harcı hazırlayın. 2 adet hazır ekmek hamurundan küçük parçalar koparıp, yağlanmış düz bir zemin üzerinde yuvarlayın. Daha sonra elinizde çay tabağı büyüklüğünde açıp, içlerine 1 çorba kaşığı harç yerleştirin. Kenarlarını iyice kapatıp, üzerlerine yumurta akı sürün. Susam ve çörekotu serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...