Ev yapımı dondurmalar

Doğal malzemelerle lezzetli ve sağlıklı tarifler ile miniklere dondurmalar hazırlamak sizin için ayrı bir keyif olacak...

YOĞURTLU KAYISILI LİMONLU DONDURMA(4 Kişilik)

250 gram suyu süzülmüş yoğurt, 50 gram kayısı, 1 adet limonun suyu, 1 çay bardağı bal

Kayısıları iyice yıkayın. Çekirdeklerini çıkarıp rondodan geçirin. Diğer malzemeleri ekleyin. Tadını kontrol edip yayvan bir kaba aktarın. Buzluğa yerleştirin. Her saat başı buzluktan çıkarıp çatalla karıştırın. Bu aşamayı 3 kez tekrarlayın. En son çıkardığınızda çatalla karıştırıp, üzerini iyice düzelterek buzluğa yerleştirin. Dondurma kaşığı ile toplar çıkararak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...