Ekşi kırmızı

Mayhoş tadına rağmen severek yenilen vişne, pasta ve keklerin en önemli unsurlarından biridir...

VİŞNELİ TİRAMİSU(4-6 Kişilik)

2 paket labne peyniri, 1/4 su bardağı tozşeker, 12 adet kedidili bisküvisi, 1 su bardağı vişne, 1 su bardağı vişne likörü

Krema için labne peyniri ve tozşekeri bir kabın içinde iyice çırpın. Kedidili bisküvilerini likörle ıslatın. Yarısını 20 cm. çapında bir kalıbın dibine sıralayın. Kremanın yarısını bisküvilerin üzerine sıvayın. Kalan kedidili bisküvilerini kremanın üzerine dizin. Kalan kremayı da en üste boşaltıp spatulayla düzeltin. Buzdolabında birkaç saat bekletin. Vişne taneleri ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...